Vorige Artikel 6 van 30 Volgende

Barnsteen ketting kleuter/kind (36cm), amethyst, rozenquartz, Afrikaanse Jade

€ 17,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks

Lief kettinkje van licht groenige barnsteen, amethyst, rozenquartz en Afrikaanse Jade. Steen voor steen geknoopt voor de veligheid en sluit met een plastic draaisluiting.

36cm lang, kleuter en kind. Zwart touwtje.

Meer info:

Barnsteen, alom geprezen om de verlichting bij doorkomende tandjes.

- Sterrenbeeld: Leeuw

- Chakra: 3de, zonnevlecht

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en zorgt voor balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen, een steuntje in de rug.

Positieve uitwerking: Nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen, ziekte van Lyme en versnellen van de wondgenezing.

- Amethyst

- Sterrenbeeld: Vissen, Waterman

- Chakra: 6de, voorhoofd. 7de, kruin.

Amethyst heeft een beschermende en zuiverende werking engeeft je zelfinzicht. 

Positieve uitwerking: zenuwstelsel, hoofdpijn, nachtmerries en slaapproblemen.

- Rozenquartz

- Sterrenbeeld: Stier, weegschaal

- Chakra: 4de, hart

Rozenquartz is de steen van het hart en de liefde. Het zorgt voor harmonie, zelfacceptatie en werkt kalmerend bij trauma's en verdriet. Het vergroot het empatisch vermogen, behulpzaamheid en openheid.

Positieve uitwerking: hart, geslachtsorganen, borst- en long kwalen.

- Afrikaanse Jade

- Sterrenbeeld: Weegschaal

- Chakra: 4de, hart

(Afrikaanse) Jade is een reinigende en beschermende steen. Het stimuleert harmonie, evenwicht en voorspoed. Helpt bij het loslaten van negatieve emoties en irritaties en brengt je in balans.Het stimuleert liefde, verzorging en tolerantie.

Positieve uitwerking: breekt gifstoffen af, zenuwstelsel, nieren, blaas, vruchtbaarheid.

Over de veiligheid: Mijn kids dragen barnsteen sinds dat ze geboren zijn. De steentjes zijn één voor één geknoopt, zodat als hij breekt, er geen losse kralen ontstaan. De stenen kunnen na verloop van tijd 'slijtage' vertonen, door te splijten. Dit is een natuurlijk proces. Bedenk dit wel voordat je barnsteen gaat dragen.

Het officiële advies Van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit luidt dat het 'niet veilig is voor kinderen onder de 3jaar oud'. Tijdens het gebruik zou een steentje kunnen breken en in de mond terecht kunnen komen, wat tot gevaar kan leiden.

 

© 2013 - 2021 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel