Vorige Artikel 4 van 9 Volgende

Barnsteen ketting tiener/volwassene (45cm) cognac, Turkoois

€ 22,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Lief kettinkje van cognac barnsteen en turkoois. Steen voor steen geknoopt voor de veligheid en sluit met een plastic draaisluiting.

38cm lang, kleuter en kind, turkoois touwtje.

Meer info:

Barnsteen, alom geprezen om de verlichting bij doorkomende tandjes.

- Sterrenbeeld: Leeuw

- Chakra: 3de, zonnevlecht

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en zorgt voor balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen, een steuntje in de rug.

Positieve uitwerking: Nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen, ziekte van Lyme en versnellen van de wondgenezing.

- Turkoois

- Sterrenbeeld: Waterman, Vissen

- Chakra: 5de, keel.

Turkoois is een geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Brengt je in evenwicht en heeft een kalmerende werking voor innerlijke rust en vitaliseert bij uitputting. Vergroot creativiteit, empathie en de romantische liefde. Beschermt tegen negatieve energie en straling van buitenaf. Brengt de chakra's in balans.

Positieve uitwerking: pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend, ontgiftend, ondersteunt de opname van voedingsstoffen, maag, ogen, immuunsysteem, virusinfecties.

 

Over de veiligheid: Mijn kids dragen barnsteen sinds dat ze geboren zijn. De steentjes zijn één voor één geknoopt, zodat als hij breekt, er geen losse kralen ontstaan. De stenen kunnen na verloop van tijd 'slijtage' vertonen, door te splijten. Dit is een natuurlijk proces. Bedenk dit wel voordat je barnsteen gaat dragen.

Het officiële advies Van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit luidt dat het 'niet veilig is voor kinderen onder de 3jaar oud'. Tijdens het gebruik zou een steentje kunnen breken en in de mond terecht kunnen komen, wat tot gevaar kan leiden.

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel