Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Barnsteen ketting volwassene/tiener(45cm) raw green, rozenquartz, maansteen, labradorite

€ 22,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Lief kettinkje van raw green barnsteen, en rozenquartz, maansteen en labradorite. Steen voor steen geknoopt voor de veligheid en sluit met een plastic draaisluiting.

45 cm lang, tiener en volwassene, zwart touwtje.

Meer info:

Barnsteen, alom geprezen om de verlichting bij doorkomende tandjes.

- Sterrenbeeld: Leeuw

- Chakra: 3de, zonnevlecht

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en zorgt voor balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen, een steuntje in de rug.

Positieve uitwerking: Nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen, ziekte van Lyme en versnellen van de wondgenezing.

- Rozenquartz

- Sterrenbeeld: Stier, weegschaal

- Chakra: 4de, hart

Rozenquartz is de steen van het hart en de liefde. Het zorgt voor harmonie, zelfacceptatie en werkt kalmerend bij trauma's en verdriet. Het vergroot het empatisch vermogen, behulpzaamheid en openheid.

Positieve uitwerking: hart, geslachtsorganen, borst- en long kwalen.

- Maansteen

- Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen, Weegschaal

- Chakra: 2de, heiligbeen

Maansteen is de steen van de maan en het vrouwelijke. Het versterkt de intuïtie, vruchtbaarheid, paranormale vermogens, helderziendheid. Werkt kalmerend op het gevoelsleven en helpt bij slapen en dromen. 

Positieve uitwerking: ontgiftend, activeert de pijnappelklier, spijsvertering, hormonale balans, zwangerschap en bortsvoeding.

- Labradorite

- Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen, Boogschutter

- Chakra: 3de, zonnevlecht. 4de, hart, 5de, keel. 6de, voorhoofd.

Labradorite beschermt de aura en is een spirituele steen. Het vermindert angst en geeft kracht. Versterkt de intuïtie, fantasie en creativiteit. 

Positieve uitwerking: stofwisseling, verkoudheid, ogen.

 

Over de veiligheid: Mijn kids dragen barnsteen sinds dat ze geboren zijn. De steentjes zijn één voor één geknoopt, zodat als hij breekt, er geen losse kralen ontstaan. De stenen kunnen na verloop van tijd 'slijtage' vertonen, door te splijten. Dit is een natuurlijk proces. Bedenk dit wel voordat je barnsteen gaat dragen.

© 2013 - 2024 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel