-39%

Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Barnsteen ketting tiener/volwassene (45cm),chakra ketting

€ 22,95 € 14,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Lief kettinkje van gelige barnsteen met o.a. amethyst,  lapis lazuli, malachiet en aquamarijn. Steen voor steen geknoopt voor de veligheid en sluit met een plastic draaisluiting.

38cm lang, kleuter en kind. Geel touwtje.

Meer info:

Barnsteen, alom geprezen om de verlichting bij doorkomende tandjes.

- Sterrenbeeld: Leeuw

- Chakra: 3de, zonnevlecht

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en zorgt voor balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen, een steuntje in de rug.

Positieve uitwerking: Nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen, ziekte van Lyme en versnellen van de wondgenezing.

Over de veiligheid: Mijn kids dragen barnsteen sinds dat ze geboren zijn. De steentjes zijn één voor één geknoopt, zodat als hij breekt, er geen losse kralen ontstaan. De stenen kunnen na verloop van tijd 'slijtage' vertonen, door te splijten. Dit is een natuurlijk proces. Bedenk dit wel voordat je barnsteen gaat dragen.

Het officiële advies Van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit luidt dat het 'niet veilig is voor kinderen onder de 3jaar oud'. Tijdens het gebruik zou een steentje kunnen breken en in de mond terecht kunnen komen, wat tot gevaar kan leiden.

 

© 2013 - 2024 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel