Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Barnsteen ketting volwassene/tiener (45cm) cognac, rode agaat en labradorite

€ 22,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Lief kettinkje van cognac barnsteen, rode agaat (vuuragaat) en labradorite. Steen voor steen geknoopt voor de veligheid en sluit met een plastic draaisluiting.

45 cm lang, tiener en volwassene, roze touwtje.

Meer info:

Barnsteen, alom geprezen om de verlichting bij doorkomende tandjes.

- Sterrenbeeld: Leeuw

- Chakra: 3de, zonnevlecht

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en zorgt voor balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen, een steuntje in de rug.

Positieve uitwerking: Nieren, galblaas, darmen, maag, milt, keel, gewrichten, slijmvliezen, ziekte van Lyme en versnellen van de wondgenezing.

- Rode Agaat (Vuuragaat)

- Sterrenbeeld: Ram

- Chakra: 1ste, basis, 2de, heligbeen

Naast de algemene eigenschappen van agaat is vuuragaat één van de meest aardende agaat soorten en geeft kracht, energie en doorzettingsvermogen. Het werkt activerend, zorgt dat je weer zin hebt in het leven en stimuleert hartstocht en seksualiteit. Daarnaast vermindert het angst en onzekerheid en geeft het vertrouwen. Het beschermt tegen vervloekingen en negatieve energie en gedachten van mensen en helpt van verslavingen afkomen. Fysiek werkt het verwarmend, stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve werking op de bloedsomloop, het hormoonstelsel, vermoeidheid, uitputting, seksuele problemen en depressie.

 

- Labradorite

- Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen, Boogschutter

- Chakra: 3de, zonnevlecht. 4de, hart, 5de, keel. 6de, voorhoofd.

Labradorite beschermt de aura en is een spirituele steen. Het vermindert angst en geeft kracht. Versterkt de intuïtie, fantasie en creativiteit. 

Positieve uitwerking: stofwisseling, verkoudheid, ogen.

 

Over de veiligheid: Mijn kids dragen barnsteen sinds dat ze geboren zijn. De steentjes zijn één voor één geknoopt, zodat als hij breekt, er geen losse kralen ontstaan. De stenen kunnen na verloop van tijd 'slijtage' vertonen, door te splijten. Dit is een natuurlijk proces. Bedenk dit wel voordat je barnsteen gaat dragen.

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel