Vorige Artikel 5 van 8 Volgende

Yerba Mate & Kurkuma thee, 30gram

€ 2,45 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Een heerlijke thee mix, om jezelf te verwarmen en energie op te doen.

Losse thee is milieuvriendelijker, omdat er minder afval van komt. Ik gebruik een thee-ei in mijn thee pot en bewaar al mijn heerlijke kruiden thees in mijn collectie vintage potten.

*** Voor deze thee gebruik je 3 theelepels voor een pot, voor een kopje volstaat 1 theelepel, die je in een thee-ei, thee filter of thee zakje doet. 

Schenk kokend water op de thee en laat het 3-4 minuten trekken. Daarna is je thee klaar om van te genieten. Al moet je het niet te heet drinken ;-) ***

- Citroengras 50%

- Kurkuma 30%

- Yerba Mate 20%

* De kruiden zijn van biologische afkomst: Kurkuma en Citroengras zelf verbouwt in Turkije en de Yerba Mate is gekocht.

Yerba Mate is in feite een stimulerend drankje, die vermoeidheid wegneemt en mentale en lichamelijke activiteit stimuleert zonder bijwerkingen. Het drinken van yerba mate geeft je meer weerstand tegen mentale en fysieke vermoeidheid en biedt de geest weerstand tegen depressiviteit.

Kurkuma is bloedverdunnend, helpt om de samenklontering van bloedplaatjes te voorkomen en verlaagt de cholesterol. Verlicht gewrichtspijn bij reuma, artrose en artritis. Kurkuma wordt in Azië al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke pijnstiller. Kurkuma kan mogelijk werken als antioxidant en bijdraagt aan de normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Citroengras is een goede bron van vitamine A en C. Dat eerste is belangrijk voor een gezonde huid, maar bijvoorbeeld ook voor je haar en nagels. Zowel vitamine A als vitamine C zijn belangrijk voor de weerstand. Vitamine C staat daarnaast in positieve zin bekend om de vele antioxidanten die erin zitten.

 

 

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel