Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

Citroen Yerba Mate thee, 20gram

€ 2,15 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Een heerlijke thee mix, om jezelf te verwarmen, te onspannen en mentale energie op te doen. Perfect einde van de middag theetje.

Losse thee is milieuvriendelijker, omdat er minder afval van komt. Ik gebruik een thee-ei in mijn thee pot en bewaar al mijn heerlijke kruiden thees in mijn collectie vintage potten.

*** Voor deze thee gebruik je 3 theelepels voor een pot, voor een kopje volstaat 1 theelepel, die je in een thee-ei, thee filter of thee zakje doet. 

Schenk kokend water op de thee en laat het 3-4 minuten trekken. Daarna is je thee klaar om van te genieten. Al moet je het niet te heet drinken ;-) ***

- Citroenverbena 50%

- Citoenschil 30%

- Yerba Mate 20%

* De kruiden zijn van biologische afkomst: Citroenverbena zelf verbouwt in Turkije, citroenschil gedroogd van biologische citroenen en de Yerba Mate is gekocht.

Yerba Mate is in feite een stimulerend drankje, die vermoeidheid wegneemt en mentale en lichamelijke activiteit stimuleert zonder bijwerkingen. Het drinken van yerba mate geeft je meer weerstand tegen mentale en fysieke vermoeidheid en biedt de geest weerstand tegen depressiviteit.

Verbena, ook wel ijzerhard genaamd is een ontspannend en versterkend kruid. In gedroogde vorm als losse thee te gebruiken. De thee werkt ontspannend en is ook erg gezond voor lever en immuunsysteem.

 

 

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel