Vorige Artikel 3 van 8 Volgende

Citroengras & Brandnetel thee, 20gr

€ 2,25 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Een heerlijke thee mix, om jezelf te verwarmen en je gezondheid een boost te geven.

Losse thee is milieuvriendelijker, omdat er minder afval van komt. Ik gebruik een thee-ei in mijn thee pot en bewaar al mijn heerlijke kruiden thees in mijn collectie vintage potten.

*** Voor deze thee gebruik je 3 theelepels voor een pot, voor een kopje volstaat 1 theelepel, die je in een thee-ei, thee filter of thee zakje doet. 

Schenk kokend water op de thee en laat het 3-4 minuten trekken. Daarna is je thee klaar om van te genieten. Al moet je het niet te heet drinken ;-) ***

- Citroengras 40%

- Brandnetel 37%

- Braamblad 23%

* De kruiden zijn van biologische of natuurlijke afkomst: Citroengras zelf verbouwt in Turkije en de Brandnetel en Bramenblad geoogst in het bos in Zeist.

 

Citroengras is een goede bron van vitamine A en C. Dat eerste is belangrijk voor een gezonde huid, maar bijvoorbeeld ook voor je haar en nagels. Zowel vitamine A als vitamine C zijn belangrijk voor de weerstand. Vitamine C staat daarnaast in positieve zin bekend om de vele antioxidanten die erin zitten.

Brandnetel. De plant zit namelijk boordevol vitamines (vitamine A en vitamine C), mineralen en doetwonderen bij onder andere bloedarmoede, voorjaarsmoeheid en verkoudheid. Daarnaast zijn brandnetels bloedzuiverend, anti-allergisch én vochtafdrijvend. Een perfect plantje dus om te omarmen.

Braamblad is goed om uw weerstand te versterken. Goed voor lever en nieren, bloedzuiverend, ontstekingsremmend, zweetdrijvend. Goed bij diarree, bij overvloedig menstrueren, goed bij griep, verkoudheid en keelpijn. Tegen aften, hoog cholesterol, verlaagt de bloedsuikerspiegel.

 

 

 

 

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel