* Lopende pre orders

Beste Klant,

Heel regelmatig zullen er pre orders zijn. Dit betekent dat je als klant kan meebstellen uit de catalogi van de merken die ik verkoop. 

Tijdens een pre order profiteer je als klant meestal van een pre order korting! (Niet i.c.m. andere korting)

Let op! De bestelling die je tijdens een pre order plaatst, is bindend. Ik bestel de producten nl. speciaal voor jou. Het kan zijn dat een besteld item niet voorradig is bij de leverancier, in dat geval stort ik het bedrag terug aan je.

Hoe werkt het?

Je bekijkt de catalogus van de leverancier. Als je producten gekozen hebt, mail (indewolletjes@gmail.com) je die naar mij, voorzien van:

- merk

- artikelnummer

- korte beschrijving

Bijv: Engel, 403000-kleur (bijv 60), maat 62/68, romper

 

Ik verwerk je mail en maak daarna een persoonlijke order voor je aan. Ik mail je dan de link en dan kan je je order afrekenen (evt icm met andere producten) in de webshop.

De prijzen die ik hanteer, zijn de verkoopprijzen die de leverancier aanleverd. En om een eerlijke 'concurrentie' te voeren voor deze mooie en eerlijke producten, houd ik mij ook aan de minimale verkoopprijzen die de leverancier aanbeveelt.

Je bestelling gaat op de post als de gehele (pre) order compleet is!

Nadat ik besteld heb bij de leverancier, bedraagt de levertijd 7-10 werkdagen.

Lopende pre orders:

- Disana herfst/winter 2019!! 

- Reiff herfst/winter 2019!!

Deadline 25 februari 12.00u

Deze pre order is een pre order met een 'lange adem'. De spullen worden nu besteld maar pas in oktober 2019 geleverd. Ik vraag Disana en Reiff dit begin oktober te leveren, maar het kan altijd iets uitlopen...

Omdat het een lang lopende pre order is, vraag ik 10% aanbetaling van je order. De overige 90% dient voldaan te worden als de spullen geleverd worden. De aanbetaling dient als 'zekerheid' voor mij dat de door jou bestelde artikelen ook echt afgenomen worden. Ik ben nl. een eenvrouwszaakje en ik kan niet het risico lopen items te bestellen, die niet afgenomen worden.

Een korting MAG NIET van de leverancier, helaas. En daar wil ik mij dan ook aan houden. Het voordeel voor jou is, dat je alles uit de catalogi van Reiff en Disana kan meebestellen in de gewenste kleur en maat. Zo weet je zeker dat je de wolletjes die je graag wil, dit najaar zal ontvangen :-)

WEL bied ik je 10% van je orderwaarde in de vorm van een shoptegoed (nadat de spullen zijn geleverd aan je), die je kan inwisselen bij een volgende bestelling die je plaatst.

Je krijgt van mij t.z.t. een persoonlijke code t.w.v. 10% van deze pre order.

  

 

- Disana : wolletjes, huis textiel en verzorgingsproducten. Denk aan baby dekentjes, slaapzakken, wasbare luiers en natuurlijk de fantastisch mooie kleding lijn voor baby's en kinderen, plus jassen voor DAMES!!!

Er zijn aanpassingen gedaan aan bestaande kledingstukken, maar ook een antal nieuwe items zoals de bloomers en damesjassen. Maar ook salopettes t/m maat 98/104, de gekookte wollen broek nu ook in maat 122/128, maar niet meer in 74/80 (helaas). Alle info en kleuren kan je zien in de catalogus.

Voor prijzen, maten en kleuren van de kleding, zie de foto's onderaan deze pagina. Voor overige producten (wasbare luiers, huis textiel)kan ik je de prijzen mailen.

Disana valt ruim!

* Catalogus 2019

* Afmetingen damesjas

* luiers

* slapen en voeden

* Verzorging en wassen

* huis textiel 

 

- Reiff: Heerlijke wolletjes en wolzijden kleding en accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen. De wolzijde van Reiff is een dikke kwaliteit, een beetje als joggingstof/badstof en blijft heel mooi.

Zo heb ik mijn oog al laten vallen op de wolzijden truien, de wolzijden loopscarfs en de wollen tuinbroeken voor klein en groot :-)

De collectie van Reiff is te zien op hun site. Prijs info kan je via mail ontvangen. Volwassen kleding heeft eenzelfde prijs per maat, maar voor de baby- en kinderkleding verschilt de prijs per maat.

Reiff valt op maat!

 

Voor vragen etc, mail mij gerust!

indewolletjes@gmail.com

Liefs, Tessa

En twee kleuren van Reiff die niet op de site staan:

 

 

 

© 2013 - 2019 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel