* Adventskalender 2018

De feestmaand staat voor de deur en net als voorgaande jaren, tel ik graag samen met jullie af naar de kerst d.m.v. een adventskalender.

Elke dag van 2 december t/m 24 december open ik op Facebook een luikje.

Een fijne korting, een winactie, etc.

Advent:

"De Germanen zagen deze tijd als een nieuw begin. Al 't oude werd opgeruimd, zelfs de vuren werden gedoofd en er werden nieuwe vuren aangelegd. Een nieuw begin. De strijd van Michael is beëindigd. 

De adventstijd begint op de 4de zondag voor Kerstmis. Het woord Advent komt uit het Latijn, van 'adventus', dat 'komst' betekent. Het is de komst van het licht op aarde, waaraan de advents-tijd vooraf gaat. Advent; tijd van hoopvolle verwachting, stilte na de stormen van de herfst.

We zijn op weg naar de langste nacht. Steeds schaarser wordt het licht. In het meest noordelijke deel van Europa is het nu voortdurend nacht.

In donkere tijden word je als mens teruggeworpen op jezelf. Wanneer je niet meer wordt afgeleid door wat er zich buiten je afspeelt, moet je je wel met de binnenkant gaan bezighouden. Wanneer je niets meer kunt zien (duisternis) en horen (stilte) rest je niet veel meer dan voelen. Door dit alles onder ogen te zien, door er innerlijk licht op te laten schijnen, kan daar zich wat gaan ontwikkelen.

Advent, de stille tijd, waarin het groeiend kaarslicht symbolisch is voor het innerlijk licht dat het aarde-donker kan overwinnen. Met de geboorte van het Kerstkind is dat innerlijk licht op aarde gekomen, om te groeien in de mensen."

Bron

Hoe werkt het, 'de spelregels'?

Als je mij via Facebook volgt, zal je elke dag een bericht zien met daarin de actie van de dag. De actie is dus enkel 1 dag geldig, wat kan betekenen dat je net de dag daarvoor een bepaald item gekocht hebt, die de dag erna in de aanbieding is. Ik snap dat dit vervelend kan zijn, maar dit is hoe de kalender werkt. 

Bestellingen dienen direct betaald te worden via Ideal of overschrijving, zodat spullen niet 'voor niks gereserveerd' worden.

Het is dit jaar wel mogelijk je bestellingen te stapelen. Ok, het is wat meer werk voor mij, maar ik vind het toch veel bewuster qua verzendverpakking en het aan het werk zetten van de PostNL werkers in de drukste tijd van het jaar, om stapel bestellingen te accepteren.

Hoe je dat doet? Tijdens het bestelproces kies je bij 'land' voor afhalen, zodat er geen verzendkosten worden berekent. PLUS je meldt bij opmerkingen het woord 'stapelen'. 

Als je wil dat ik verzend, mail mij dan. Dan voeg ik alle orders samen. Is je totale bestelling onder de 100€ voor NL en 150€ voor BE, dan komen er nog verzendkosten bij, die  je via overschrijving kan voldoen.

Mocht je vragen hebben, mail me dan zeker!

Ik hoop dat jullie komen aftellen met ons en ik wens jullie een heel fijne adventstijd!

Liefs Tessa

 

© 2013 - 2020 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel