Contact/over ons

Beste jij,

In de wolletjes, is een webshop, die ik, Tessa Schoonhoven (1983), alleen run.

Ik ben de mama van Lila(2010) en Fender (2013) en met zijn drieën vormen wij een gezin  in Utrecht. Lila en Fender gaan naar de Vrije School.

Vanuit een grote liefde en een passie voor wol, eerlijke en duurzame producten is 'In de wolletjes' in 2013 geboren. Wij waren zelf al jaren zeer blij en tevreden met deze fijne producten en zouden niet meer zonder kunnen/willen.

En door het starten van de webshop, deel ik deze liefde nu ook met jullie.

Omdat we zo gezond en bewust mogelijk leven en graag goed doen voor de wereld waarin we leven, passen deze duurzame spullen enorm goed bij ons en waarchijnlijk ook bij jullie. 

Door mijn hele leven ook al veel tweedehands en vintage te dragen, mijn huis vol te hebben met oude spullen, bied ik ook wat tweedehands en vintage aan. Hergebruik is natuurlijk heel fijn.

Met heel veel zorg zoek ik de spulletjes uit en verkoop ze via de webshop en/of kan je winkelen en afhalen op afspraak in Zeist.

 Ik hoop dat ik jullie net zo blij kan maken met de spullen en dat jullie net als wij ervan zullen genieten.

 

Mocht je vragen hebben, sta ik klaar en doe ik mijn uiterste best z.s.m. te reageren, maar als mama van twee kleintjes, lukt dat niet altijd.

Veel winkel plezier!

Tessa, Lila en Fender

Info:

indewolletjes@gmail.com

In de wolletjes

KvK: 67977286

Btw: NL002002112B76

© 2013 - 2023 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel