* Huize 'In de wolletjes'

  

Hoi!

In de wolletjes, is een webshop, die ik, Tessa Schoonhoven (1983), alleen run.

Ik ben de mama van Lila(2010) en Fender (2013) en met zijn drieën vormen wij een gezin  in Utrecht. Lila en Fender gaan hier naar de Vrije School.

Vanuit een grote liefde en een passie voor wol, eerlijke en duurzame producten is 'In de wolletjes' in 2013 geboren. Wij waren zelf al jaren zeer blij en tevreden met deze fijne wolletjes/producten en zouden niet meer zonder kunnen/willen.

Door het starten van de webshop, werd het mogelijk deze liefde te delen en hopelijk te verspreiden.

Door mijn hele leven ook al veel tweedehands en vintage te dragen, mijn huis vol staat met oude spullen, bied ik ook het e.a. tweedehands en vintage aan. Naast dat ik hergebruik erg belangrijk  en fijn vind, houd ik gewoon veel meer van oude en gebruikte spullen. 

Met veel zorg zoek ik de spulletjes uit en verkoop ze via de webshop en in de Sussies vintage winkel (ons familiebedrijf sinds 2003 te Utrecht). Ik hoop dat ik jullie enorm blij kan maken met de spullen en dat jullie net als wij ervan zullen genieten.

 

Verder runnen mijn moeder en haar man een prachtige Glamping  'Campo Portakal' in Cirali, Antalya, Turkije. Daar zijn wij ook regelmatig te vinden want we voelen ons daar enorm thuis bij opa en oma.

En mijn jongste zus woont daar al 10 jaar!

Mijn andere zusje is verloskundige (natuurlijk bevallen) in Utrecht.

Zo... nu weten jullie een beetje meer over mij en mijn familie en d.m.v. foto's kunnen jullie ook binnen kijken bij 'Huize In de wolletjes' :-)

    

Mocht je vragen hebben, sta ik altijd klaar en doe ik mijn uiterste best z.s.m. te reageren, maar als mama van twee kleintjes, lukt dat niet altijd even snel.

Veel winkel plezier!

Tessa, Lila en Fender

Info:

indewolletjes@gmail.com

In de wolletjes

KvK: 67977286

Btw: NL177263787B01

© 2013 - 2021 In de wolletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel